Scări şi podele

Podele

Podeaua de sticlă permite luminii să treacă prin ea, reducând astfel necesitatea utilizării surselor artificiale de iluminat şi oferind o sursă de lumină naturală. Ea poate servi ca un element de structură, care este antiderapant şi foarte rezistent la impact, fiind o alternativă sigură la tradiţionalele pardoseli opace.
Podelele de sticlă sunt foarte uşor de întreţinut  pentru că sunt fine şi non-poroase. Datorită caracterului multilateral şi a rezistenţei la umiditate, podelele de sticlă sunt cel mai des folosite în băi, în bucătării şi zone de piscine. De asemenea sunt rezistente la bacterii şi la alergeni.

Scări

Scările de sticlă dau un sentiment de exclusivitate contemporană unui spaţiu, sunt o completare perfectă pentru un spaţiu modern şi o trăsătură remarcabilă într-un spaţiu tradiţional. Scările din sticlă sunt un plus de eleganţă pentru casa dvs. sau sediul firmei.
Scările de sticlă pot fi folosite într-o gamă largă de aplicaţii, de la stilul minimalist de “scări plutitoare” pentru case la scări funcţionale pentru clădiri comerciale. Combinarea unor materiale diferite, folosirea foliilor de laminare cu diferite modele sau folosirea luminii colorate pot adăuga un plus de stil scărilor dvs.
 
 
Inapoi