Despre Termototal

Prima fabrică de sticlă pe gaz metan din România a luat fiinţă în 1919 la Mediaş. Sediul societăţii anonime de atunci a fost la Budapesta. Prin capitalul financiar investit de către S. Kolener, fostul director de atunci, s-au pus bazele primei fabrici moderne de sticlă din România. Astfel la 16 iulie 1921 cu mare fast, se inaugurează la Mediaş actuala fabrică de sticlă.

Societatea TERMOTOTAL PROD S.R.L. este o persoană juridică de naţionalitate română, având sediul social în Municipiul Gherla, Strada Clujului, nr. 17, 405300 Cluj, având număr de ordine în Registrul Comerţului J12/2422/2009 şi cod unic de înregistrare fiscală RO RO16059381.

În aceaşi fabrică s-au pus bazele companiei Termototal, care azi duce mai departe experienţa acumulată de-a lungul unui secol in procesarea si prelucrarea sticlei plate, spre noi dimensiuni ale arhitecturii.

Începând cu domeniul ferestrelor, faţadelor cortina, cu sticlă structurală şi a elementelor de închidere faţade, Termototal oferă şi altor domenii o importanţă foarte mare.

Astfel Termototal proceseaza orice fel de sticlă pentru producătorii de mobilier, uşi din sticlă, compartimentări interioare, design interior sau exterior din sticlă, structuri din sticlă.

Inapoi